Contacteer ons

(+34) 688 708 332

Stuur ons een bericht we bellen je terug!

Contact informatie:

Bericht:

Your message has been sent successfully. Close this notice.

Autoverzekering Offerte

Verzekering

Contact details:

Bent u ouder dan 25 jaar en heeft u al meer dan 2 jaar uw rijbewijs?

Ja, die heb ik ;-) Nee, nog niet ;-(

Interesse in de verzekering Car 4 Car

Ja Nee

Gegevens auto:

Weet je niet alle gegevens, stuur dan een kopie van uw gelijkvormigheidsattest en rijbewijs naar hello@medexpatinsurances.com

Uw offerte aanvraag is goed verzonden. Close this notice.

Brand-Opstal-Inboedel Offerte

Woningverzekering

Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke data gegevens voor aanvraag woningverzekering

Yes No

Contact informatie:

We bellen u niet op maar zonder telefoonnummer kunnen we uw offerte niet opslaan ;-(

Te verzekeren adres:

Uw offerte aanvraag is goed verzonden. Close this notice.

Hospitalisatieverzekering Offerte

We bellen u niet op maar zonder telefoonnummer kunnen we uw offerte niet opslaan ;-(

Heeft u de polis nodig voor residentieaanvraag?

Ja Niet specifiek

Heb je voor meerdere personen nodig, maak een tweede aanvraag of stuur ons een mailtje aub

Uw offerte aanvraag is goed verzonden. Close this notice.

Huisdierenverzekering Offerte

Contact informatie:

Uw offerte aanvraag is goed verzonden. Close this notice.

Levensverzekering Offerte

Waarde te beschermen:

Contact informatie:

Heeft u in de afgelopen 12 maanden tabaks- of nicotineproducten gebruikt?

Ja, dat heb ik Nee, dat heb ik niet
Uw offerte aanvraag is goed verzonden. Close this notice.

Reisverzekering Offerte

Waarde te beschermen::

Contact informatie:

Reis

Uw offerte aanvraag is goed verzonden. Close this notice.

Uitvaartverzekering Offerte

Uw offerte aanvraag is goed verzonden. Close this notice.

Tandverzekering Offerte

Uw offerte aanvraag is goed verzonden. Close this notice.

Levensverzekering ook voor totale en blijvende invaliditeit

Dankzij een levensverzekering in Spanje krijgen de begunstigden die u vaststelt een financiële som bij uw overlijden, blijvende invaliditeit of bij de diagnose van een ernstige ziekte. Ze vormen daarom een ​​echt vangnet dat de financiële stabiliteit van uw dierbaren garandeert, ondanks dramatische omstandigheden.

Onder dit uitgangspunt wordt het hebben van dit type verzekering een essentieel succes, maar bij het aangaan van contracten is het gebruikelijk om de volgende vragen te stellen: wat zijn de factoren die de prijs van mijn levensverzekering zullen bepalen? Wat hangt ervan af of het goedkoper of hoger is? Vervolgens zullen we je de verschillende variabelen vertellen die in het spel komen, waarbij jij de enige hoofdrolspeler bent.

Leeftijd

Hoewel dit niet het meest optimistische scenario is, is de realiteit dat levensverzekeringen ingrijpen in het geval dat u overlijdt of wanneer er een ernstige onvoorziene gebeurtenis is die verband houdt met uw gezondheid. Het is waar dat deze omstandigheden willekeurig zijn, maar het is niet minder waar dat naarmate we ouder worden de kans groter is dat onze gezondheid wordt aangetast.

Daarom is uw geboortedatum belangrijk bij het berekenen van de prijs. Hoe jonger u bent, hoe meer jaren u nog te leven heeft, en daarom vormt u een lager risico voor de verzekeraar, wat zich vertaalt in een lagere prijs voor uw verzekering. Integendeel, als u een langlevende persoon bent, is de kans dat uw gezondheid wordt verminderd groter, en daarmee ook de kosten van uw verzekering.

Conclusie: zo snel mogelijk een levensverzekering in Spanje afsluiten is het uitgangspunt om de prijs zo laag mogelijk te houden.

Uw beroep

Beroep speelt een sleutelrol, vooral als u in een vakgebied werkt dat als bijzonder gevaarlijk of zeer stressvol wordt beschouwd. Op kantoor zijn brengt niet hetzelfde fysieke risico met zich mee als bijvoorbeeld vliegtuigpiloot zijn of in de bouw werken op een kraan of steiger. Daarom kan een risicovolle baan leiden tot een stijging van de prijs.

Uw gezondheidstoestand

Levensverzekeringen draaien om de gezondheid van de persoon die het inhuurt, dus uw medische geschiedenis is belangrijk bij het berekenen van de prijs. In die zin wordt er rekening gehouden met mogelijke gezondheidsincidenten die u in het verleden heeft gehad, zoals hartproblemen of kanker. Op dezelfde manier wordt de tijd die is verstreken sinds u deze problemen overwon, tot nu toe gewaardeerd. Op deze manier, als het lang geleden is dat u een ernstige ziekte heeft overwonnen, of als u er niet direct een heeft geleden, zal de prijs van uw verzekering lager zijn.

Uw gewoonten en gebruiken

In die zin is het van vitaal belang dat u rookt. Tabak is een risicofactor voor de gezondheid en verhoogt de kans op overlijden door problemen die het gevolg zijn van de consumptie ervan, zodat het de verzekeringspremie duurder kan maken.

Er wordt ook rekening gehouden met andere zaken die risico’s kunnen opleveren, zoals extreme sporten.

De dekking en het te verzekeren kapitaal

En tot slot, als het gaat om het afsluiten van uw levensverzekering, zijn er twee factoren die de prijs kunnen laten variëren:

Enerzijds het te verzekeren kapitaal, dat wil zeggen het economische bedrag dat uw begunstigden zullen ontvangen bij overlijden. Om het juiste cijfer te krijgen, moet u rekening houden met uw huidige economische situatie, evenals die van uw gezin, en echte verwachtingen scheppen. Hoe hoger het kapitaal dat u verzekert, hoe hoger de kosten van de verzekering.

En aan de andere kant de optionele dekkingen. Bij levensverzekeringen maken ze een belangrijk verschil, aangezien de dekking verder kan gaan dan overlijden en ook ernstige ziekten of invaliditeit kan omvatten. Dit is een aanzienlijk voordeel, dus het kan u compenseren om iets meer te betalen in ruil voor het vergroten van uw financiële zekerheid.

Zoals je hebt gezien, onthoud dat, hoewel alle factoren die de prijs bepalen, om jou heen draaien, een levensverzekering voor hen bedoeld is, voor je beste vrienden, omdat je het inhuurt om hun financiën te beschermen als je er niet bent.

Lees meer over “moet ik een levensverzekering in Spanje nemen“?

Note: De verstrekte informatie is met uiterste zorg samengesteld. Med Expat Insurances kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de juistheid van deze informatie.

Levensverzekering

Wij beschermen u tegen financiële zorgen

We nemen altijd graag de tijd om u
vragen te beantwoorden

Bedrijfsgegevens

Med Expat Insurance
Rudi & Conny Slabbinck - Develter

Avenida de los Nenúfares s/n, Vivero de Empresas,
despacho 9, 03184 Torrevieja

Contact informatie

E-mail address:
hello@medexpatinsurances.com

(+34) 688 708 332

Maandag-Donderdag: 10u00-16u00
Vrijdag: 10u00-14u00
Zaterdag: 10u00-14u00

Buiten deze uren enkel via WhatsApp bericht