Contacteer ons

(+34) 688 708 332

Stuur ons een bericht we bellen je terug!

Contact informatie:

Bericht:

Your message has been sent successfully. Close this notice.

Autoverzekering Offerte

Verzekering

Contact details:

Bent u ouder dan 25 jaar en heeft u al meer dan 2 jaar uw rijbewijs?

Ja, die heb ik ;-) Nee, nog niet ;-(

Interesse in de verzekering Car 4 Car

Ja Nee

Gegevens auto:

Weet je niet alle gegevens, stuur dan een kopie van uw gelijkvormigheidsattest en rijbewijs naar hello@medexpatinsurances.com

Uw offerte aanvraag is goed verzonden. Close this notice.

Brand-Opstal-Inboedel Offerte

Woningverzekering

Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke data gegevens voor aanvraag woningverzekering

Yes No

Contact informatie:

We bellen u niet op maar zonder telefoonnummer kunnen we uw offerte niet opslaan ;-(

Te verzekeren adres:

Uw offerte aanvraag is goed verzonden. Close this notice.

Hospitalisatieverzekering Offerte

We bellen u niet op maar zonder telefoonnummer kunnen we uw offerte niet opslaan ;-(

Heeft u de polis nodig voor residentieaanvraag?

Ja Niet specifiek

Heb je voor meerdere personen nodig, maak een tweede aanvraag of stuur ons een mailtje aub

Uw offerte aanvraag is goed verzonden. Close this notice.

Huisdierenverzekering Offerte

Contact informatie:

Uw offerte aanvraag is goed verzonden. Close this notice.

Levensverzekering Offerte

Waarde te beschermen:

Contact informatie:

Heeft u in de afgelopen 12 maanden tabaks- of nicotineproducten gebruikt?

Ja, dat heb ik Nee, dat heb ik niet
Uw offerte aanvraag is goed verzonden. Close this notice.

Reisverzekering Offerte

Waarde te beschermen::

Contact informatie:

Reis

Uw offerte aanvraag is goed verzonden. Close this notice.

Uitvaartverzekering Offerte

Uw offerte aanvraag is goed verzonden. Close this notice.

Tandverzekering Offerte

Uw offerte aanvraag is goed verzonden. Close this notice.

Moet ik een levensverzekering afsluiten?

We denken op zeer korte termijn. We denken midden in de ochtend na over de lunch diezelfde dag. Wat gaan we maandag doen in het weekend. We denken aan het volgende boek terwijl we door de laatste twintig pagina’s van het huidige bladeren. We leven erg snel en daardoor verwaarlozen we het belangrijkste: onze gezondheid. En het is dat het leven niet ongrijpbaar is voor het onvoorziene, of voor de risico’s die zich in elke situatie of plaats kunnen voordoen. Daarom moeten we veiligheid hebben en ons heden en onze toekomst beschermen, maar ook dat van onze beste vrienden. Laten we het hebben over levensverzekeringen.

Waarom Levensverzekering in Spanje

Wat is een levensverzekering?

Maar allereerst, waar bestaat een levensverzekering in Spanje uit? Samenvattend is het een modaliteit die financiële compensatie biedt aan de verzekerde of begunstigden, hetzij als gevolg van overlijden, invaliditeit of ernstige ziekte van eerstgenoemden.

Redenen om een ​​levensverzekering af te sluiten

Het is waar, de term is hard en we proberen het intuïtief te vermijden, maar levensverzekeringen zitten vol met redenen om te worden afgesloten. We vertellen je graag waarom..

Veiligheid voor uw familie

En het is dat de belangrijkste dekking van dit type verzekering is om de gezinsleden te vergoeden wanneer de verzekerde overlijdt. Dit om de impact van het verlies vanuit economisch oogpunt te minimaliseren. Dit punt is essentieel, vooral wanneer de rekeningen van het gezin afhankelijk zijn van het inkomen van de verzekerde. Op haar beurt betaalt de verzekering na overlijden een dringend kapitaal uit om in de meest onmiddellijke behoeften te voorzien.

In die zin moet erop worden gewezen dat het de verzekeringnemer zelf is die de begunstigden aanduid, dat wil zeggen de mensen die een financiële vergoeding zullen ontvangen.

Een levensverzekering heeft betrekking op ongevallen

Verkeersongevallen zijn de belangrijkste oorzaak van zowel sterfgevallen als arbeidsongeschiktheid in ons land. Daarom biedt een volledige levensverzekering in Spanje u naast een uitkering bij overlijden ook een aanvullend kapitaal voor het geval deze omstandigheid zich voordoet door een ongeval.

Invaliditeitsrisico

Alles draait om willekeurige situaties en in het algemeen kan het lijden van een permanente handicap zonder waarschuwing gebeuren, waardoor het leven van jou en de mensen om je heen verandert. Arbeidsongeschikt zijn en ook de mogelijkheid hebben om dure behandelingen te ondergaan, betekent dat u plotseling geconfronteerd wordt met een veranderende economische situatie en op de uitgaven wordt geworpen. Het hebben van een goede levensverzekering zal het monetaire vlak helpen stabiliseren.

Zeg de hypotheek op

Het Rijksinstituut voor Statistiek vertelt ons dat in januari 2018 het aantal woningen dat op een hypotheek staat, met 9,2% is gestegen ten opzichte van dezelfde maand in 2017. Een groeiende trend met betrekking tot een lening die later in rekening moet worden gebracht. Maar wat gebeurt er als er niemand is die reageert op de hypotheek als deze nog niet volledig is afbetaald? Er zou ongetwijfeld een aanzienlijke last zijn voor de erfgenamen, en zelfs het eigenwoningbezit in gevaar brengen.

Levensverzekeringen bieden de gemoedsrust dat de verzekering de resterende betalingen overneemt, waardoor de rest van het gezin vrij komt.

Dekking voor ernstige ziekten

Kanker, hartaanval, slagader- of hersenziekten … Wederom een ​​situatie die de routine verandert en de verzekerde kan verhinderen hun job optimaal uit te voeren. Bij deze gelegenheid biedt de levensverzekering een tweede medisch advies en gaat zij uit van revalidatie, in welke gevallen, naast het ontvangen van het gegarandeerde kapitaal aan de verzekeringnemer.

De toekomst van de kinderen

Kinderen zijn het epicentrum van elke vader en moeder. Om deze reden garanderen sommige levensverzekeringen de continuïteit van de kinderen binnen het plan en studiecentrum dat wordt vergoed bij overlijden door de verzekerde.

Voor rustzoekers

En uiteindelijk is het belangrijkste om te anticiperen. Weet dat die van u tijdens uw afwezigheid beschermd en financieel gedekt zullen worden. Een levensverzekering is kortom de perfecte parachute tegen onomkeerbare ziekten en onvoorziene omstandigheden die met uw gezondheid te maken hebben.

Lees ook over de voordelen van een levensverzekering bij blijvende invaliditeit.

Note: De verstrekte informatie is met uiterste zorg samengesteld. Med Expat Insurances kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de juistheid van deze informatie.

Levensverzekering

Wij beschermen u tegen financiële zorgen

We nemen altijd graag de tijd om u
vragen te beantwoorden

Bedrijfsgegevens

Med Expat Insurance
Rudi & Conny Slabbinck - Develter

Avenida de los Nenúfares s/n, Vivero de Empresas,
despacho 9, 03184 Torrevieja

Contact informatie

E-mail address:
hello@medexpatinsurances.com

(+34) 688 708 332

Maandag-Donderdag: 10u00-16u00
Vrijdag: 10u00-14u00
Zaterdag: 10u00-14u00

Buiten deze uren enkel via WhatsApp bericht